ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΚΡΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ 2016

10 Δεκεμβρίου 2016 … 07 Ιανουαρίου 2017 | Γκαλερί Ζουμπουλάκη > Κέντρο Αθήνας

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη μας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη ομαδική έκθεση
Μικρές Ζωγραφιές 2016.

Η έκθεση, αφιερωμένη στα γλυκά, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της συνεργασίας ανάμεσα στους καλλιτέχνες της Γκαλερί με τον ζαχαροπλάστη Στέλιο Παρλιάρο. Η έκθεση φιλοξενεί “Γλυκά” έργα της εικαστικής και της ζαχαροπλαστικής τέχνης και θα διαρκέσει από τις 10 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 7 Ιανουαρίου 2017.

Μέσα από την παιχνιδιάρικη και τη δημιουργική συνύπαρξη της εικαστικής και της ζαχαροπλαστικής τέχνης θα παρουσιαστεί στο κοινό μια πλούσια
ποικιλία από “ζαχαρωτά” έργα.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
Ηώ Αγγελή, Γιάννης Αδαμάκης, Διαμαντής Αϊδίνης, Βανέσσα Αναστασοπούλου, Γιώργος Αυγέρος, Γιώργος Γυπαράκης, Χρήστος Κεχαγιόγλου, Χάρης Κοντοσφύρης, Τζένη Κωδωνίδου, Σοφία Παπακώστα, Στέλιος Παρλιάρος, Νατάσσα Πουλαντζά, Ιωάννα Ράλλη, Φίλιππος Φωτιάδης, Μανώλης Χάρος.

 Χάρτης Γκαλερί Ζουμπουλάκη > Κέντρο Αθήνας

Διεύθυνση: Πλατεία Κολωνακίου 20 Τηλέφωνο: 2103608278

Τρίτη: 11:00 με 15:00

Τρίτη: 17:00 με 20:00

Τετάρτη: 11:00 με 15:00

Πέμπτη: 11:00 με 15:00

Πέμπτη: 17:00 με 20:00

Παρασκευή: 11:00 με 15:00

Παρασκευή: 17:00 με 20:00

Σάββατο: 11:00 με 14:00

images

O Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Τελειώνοντας το γυμνάσιο έρχεται στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Σπουδάζει στο Παρίσι στην Ecole le Νôtre, στη σχολή Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λιόν στη σχολή Valrhona και τέλος στο διάσημο ζαχαροπλαστείο Fauchon.

seminaria-stelios-300x357

Το 1982 δημιουργεί το «fresh» και αλλάζει τη πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.

Από το 2005 διδάσκει στο δικό του χώρο σεμιναρίων. Το Σεπτέμβρη του 2007 εκδίδει το πρώτο τεύχος του ετήσιου περιοδικού «Στέλιος Παρλιάρος – μαθήματα γλυκιάς αλχημείας»

Τον Νοέμβριο του 2008 κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην προσωπική του εκπομπή, εκπαιδευτικού χαρακτήρα.Στις αρχές του 2009 δημιουργεί τον concept-χώρο by Stelios Parliaros – sweet alchemy στην Ηροδότου 24 στο Κολωνάκι. Το 2010 κυκλοφορεί το καινούργιο του βιβλίο «Γλυκές Παραλλαγές»

Το 2010-2011 συνεχίζει, για τρίτη χρονιά, την εκπομπή στο κανάλι Mega και  αρκετές  φορές  εκπροσωπεί  την  Ελλάδα  στο  εξωτερικό  ,προωθώντας  τα ελληνικά προιόντα.

Από το Μάρτιο του 2014 κυκλοφορεί το καινούργιο, μηνιαίο του περιοδικό, Γλυκές Αλχημείες σε συνεργασία με τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων.

Σχόλια

σχόλια