16/03,2017 - ΑΛΛΟ   

Ενα εκπληκτικό βίντεο για την Ελλάδα

Eνα υπέροχο βίντεο  δημιουργήθηκε για τον ελληνικό τουρισμό-παρουσιάζοντας την Ελλάδα ως το ιδανικό μέρος για τουρισμό- και απέσπασε τρία τιμητικά βραβεία. Το βίντεο,  έχει τίτλο «Greek Tourism. An eternal joyrney»   και  είναι παραγωγή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα.

Η  παραγωγή ήταν της QKas productions βασισμένο στην ιδέα ήταν του καθηγητή Νίκου Σταμπολίδη. Την υπέροχη μουσική συνέθεσε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ενώ το κείμενο έγραψε στα αγγλικά ο Donald Morgan Nielsen.  Το μοντάζ και η επεξεργασία εικόνας έγινε στο studio της Digimojo από τον Kώστα Αρβανιτάκη.

Το 2015, απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία Country στο Βερολίνου, κατά την διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB. Στο τουριστικό φεστιβάλ των Η.Π.Α. Film «US International and Video Festival»  κατέκτησε, επίσης, το πρώτο βραβείο.

Η τρίτη διάκριση ήταν  το βραβείο «Blue Danube» (Γαλάζιος Δούναβης) για το καλύτερο πολιτιστικό τουριστικό φιλμ στο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών και Οικολογικών ταινιών SILAFEST 2015 (30/8-5/9/2015), που έλαβε χώρα στο Veliko Gradište της Σερβίας.

Η σύντομη ταινία,  προβάλλει την απαράμιλλη ομορφιά της χώρας μας καθώς και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της ελληνικής κουλτούρας. Στόχος είναι να περάσει το μήνυμα ότι οι επισκέπτες της Ελλάδας, θα ζήσουν μια ασύγκριτη εμπειρία ταξιδεύοντας σε ένα  μικρό κομμάτι του παραδείσου πάνω στην γη. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το  όνομα της Ελλάδας άλλωστε, αποτελεί την παλαιότερη ελληνική “βιομηχανία”.

Σχόλια

σχόλια