23/10,2017 - ΑΛΛΟ   

96χρονη..και εσωτερική διακόσμηση !

 

  Μια 96χρονη κυρία κάνει τον καθένα να μένει έκπληκτο με τις δεξιότητές της για εσωτερική διακόσμηση !

Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του και μην κρίνετε ένα σπίτι από την εξωτερική εμφάνισή του. Αυτό είναι  εκείνο που μπορούμε να μάθουμε από ένα σπίτι που βρίσκεται στο Bloor West Village στο Τορόντο. Αυτή είναι η κατοικία  μιάς  96χρονης  κατοίκου του Τορόντο που πρόκειται να πουλήσει το διώροφο σπίτι της.

Το σπίτι μοιάζει με ένα κανονικό σπίτι της δεκαετίας του 1940, αλλά από μέσα του, απεικονίζει εντελώς μια διαφορετική ιστορία που ακόμη και οι γείτονές της δεν είχαν ιδέα. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα για αυτό το σπίτι είναι ότι το εσωτερικό του σπιτιού δεν έχει αλλάξει για περισσότερο από 72 χρόνια. Είναι υπέροχα διακοσμημένο σε στιλ της δεκαετίας του 1950 και του 1960 από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο και σίγουρα θα σας κλέψει την καρδιά με μια ματιά. Με μεταλλική ταπετσαρία, παστέλ διακοσμήσεις, μοντέρνες μπαρόκ εκτυπώσεις, πολύχρωμα χαλιά, εκπληκτικό φωτισμό και εκπληκτικό στυλ, αυτό το σπίτι μοιάζει με ένα παρθένο παλάτι.

  Από το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, την επιλογή χρωμάτων, το φωτισμό ,τη ταπετσαρία, όλα είναι απλά καταπληκτικά και εκπληκτικά όμορφα.

Το σαλόνι απεικονίζει το βλέμμα ενός βασιλικού παλατιού και αντιπροσωπεύει έναν υπέροχο συνδυασμό χρωμάτων, διακοσμητικών   στοιχείων για  ένα μεγάλο αρχιτεκτονικό ύφος. Η 96χρονη κυρία, η οποία σύντομα μετακομίζει σε μια κοινότητα συνταξιοδότησης, προτιμούσε απαλά χρώματα και πράγματα που ταιριάζουν και ρέουν καλά μεταξύ τους.

Το πιο εκπληκτικό για αυτήν την 96χρονη κυρία, πρώην μοδίστρα, είναι ότι ποτέ δεν έλαβε καμία επαγγελματική κατάρτιση στην εσωτερική διακόσμηση, αλλά ήταν πάντα παθιασμένη με το σχεδιασμό του σπιτιού της και πάντα άκουγε την καρδιά της όποτε επέλεγε κάτι. Παρά την ηλικία της, κατάφερε να κρατήσει κάθε γωνιά του σπιτιού της σε παρθένες και καλά συντηρημένες συνθήκες με τη βοήθεια της οικογένειάς της. Σε μια συνέντευξη με την HGTV, υποστήριξε ότι προσπάθησε πάντα να είναι  αυτόνομο άτομο και να ακολουθήσει το δικό της στυλ για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού της.

Κανένα ρετρό σπίτι δεν θα ήταν πλήρες χωρίς ένα ευρύχωρο υπόγειο και ένα μπαρ. Ενα υπέροχο και καλά διακοσμημένο υπόγειο ,πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις πολυτελείς εγκαταστάσεις με τζάκι , που  να προσφέρει μια πραγματική αίσθηση  αναψυχής.

Ένα καταπληκτικό σπίτι πράγματι!

Κανείς στο δρόμο ποτέ δεν μίλησε για αυτό το σπίτι ή ακόμα και προσπάθησε να κοιτάξει το σπίτι από μέσα, αλλά οι δεξιότητες εσωτερικής διακόσμησης της   ιδιοκτήτριας  του παλαιού  αυτού σπιτιού   όχι μόνο έξέπληξε τους κατοίκους του Τορόντο αλλά και δημιούργησαν buzz στο Διαδίκτυο.

 

 

Σχόλια

σχόλια