Υπάρχει μια στιγμή η οποία κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται άβολα ακριβώς την πιο ακατάλληλη στιγμή και μάλιστα χωρίς η ίδια να φταίει σε τίποτα. Ποια είναι αυτή; Eκείνη η φάση που ο άντρας βγαίνει από μέσα της και ο αέρας αποσυμπιέζεται  από το αιδοίο προκαλώντας έναν αστείο ήχο ο οποίος ακούγεται σαν κάποιος να πέρδεται.

Είναι η στιγμή που εύχεσαι να σβήσουν τα φώτα, να πέσει η αυλαία και να εξαφανιστείς ή να φορέσεις το μανδύα του Harry Potter και να γίνεις αόρατη. Κι όλα αυτά χωρίς να φταις.

Αυτό που συμβαίνει στο σώμα σου είναι ότι υπακούει στους νόμους της φύσης. Ο αέρας συμπιέζεται μέσα στον κόλπο σου και στη συνέχεια αποσυμπιέζεται με αποτέλεσμα να προκαλεί αυτό τον ήχο ο οποίος μοιάζει με εκείνον που αντίστοιχα προκαλείται και από την απελευθέρωση του αέρα από το παχύ έντερο. Τόσο απλά.

Τι να κάνεις όταν σου συμβεί; Aπλά χαμογέλασε και μην ντρέπεσαι! Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες και τα αγόρια μάλλον θα πρέπει να το έχουν συνηθίσει. Άσε που κάτι μας λέει ότι εκείνους δεν τους απασχολεί και καθόλου και η μόνη που κοκκινίζει από τη ντροπή της είσαι εσύ.