Τα νεότερα δημοσιεύματα που βγαίνουν από την Αγγλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός τα.. κατάφερε και ντύνει και πάλι στα ερυθρόλευκα τον Γιάγια Τουρέ.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να μην υπάρχει ακόμα κάποια επιβεβαίωση, αλλά η πληροφόρηση που έρχεται από την Αγγλία αναφέρει πως ο Γιάγια Τουρέ έδωσε τα χέρια με τους “ερυθρόλευκους”.

Ο 35χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι και όλα δείχνουν πως επιστρέφει στους “ερυθρόλευκους” μετά από τη από τη σύντομη παρουσία του, το 2006.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» και των «Times», ο Τουρέ ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες των Πειραιωτών, έχοντας μάλιστα περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Να θυμίσουμε πως μετά τον Ολυμπιακό, ο Τουρέ αγωνίστηκε στη Μονακό (2006-2007), ενώ στη συνέχεια πήγε στην Μπαρτσελόνα, όπου παρέμεινε τρία χρόνια.

 Από το 2010 μέχρι σήμερα αγωννίστηκε στην Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Λιγκ Καπ. Με την Ακτή Ελεφαντοστού έχει 101 συμμετοχές και 19 γκολ.